Обковът като неразделна част от всеки прозорец или врата е задължителен за правилното функциониране на дограмата. Това са всички механизми на отваряем прозорец (дръжки, панти, мартина, насрешници, ъгли, точки на заключване) който са разположени по касата и крилото.

MACO е австрийска семейна компания, която повече от 70 години специализира в производството на обков и аксесоари за прозорци и врати. Продуктите са високо технологични и функционират безупречно и дълготрайно. Прозорците и вратите оборудвани с обков MACO се отличават с технологии, които осигуряват по-голяма безопасност, по-висока енергийна ефективност и по-плавна работа.

Продуктите на MACO са произведени 100% в заводите на фирмата в Австрия, с висока прецизност и отношение към детайла, така че да се гарантира най-високо качество. Към групата на МАСО принадлежат 3 австрийски производствени завода, един руски монтажен завод и 16 международни представителства. В над 40 страни по целия свят всяка година на милиони прозорци се монтират обкови с марка MACO и щампа „Made in Austria“.

За по-голяма сигурност и спокойствие за вашия дом, ние от Ти Ел Пласт препоръчваме използването на т.н security обков с 13 точки на заключване, както и противовзломна дръжка с ключ.